Bruine corduroy midi-rok

Door de schuingeknipte stof een bijzonder effect

Een eenvoudig patroon die ik zelf heb getekend. Geïnspireerd op een ready-to-wear item die ik in een winkel tegenkwam.  

Ervoor gekozen om ‘m zo simpel mogelijk te houden, geen zakken voor en achter, rits in de zijnaad, maar wel gevoerd, om ‘m mooi te laten vallen. Bijzonder is dat ik de stof schuin geknipt heb, waardoor de rok toch niet saai is. De rok goed diagonaal knippen was wel een puzzeltje, maar ook eigenlijk het enige lastige aan maken van deze rok.

Lees hieronder wat ik heb gebruikt.

bruine corduroy rok

Wat heb ik gebruikt

Voor deze semi-cirkelrok heb ik een brede cognac-kleurige corduroy gebruikt, bruine voering en voor de ceintuur D-ringen van 5 cm.  

Stof en fournituren: Lapjesmarkt Utrecht

Patroon: tja, zelf getekend

bruine corduroy rok
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments