Recensie blad: Fibremood 18

Mijn eerste Fibremood ervaring

Voor patronen gebruik ik eigenlijk altijd Knipmode en ik heb hier inmiddels een hele verzameling van (die ik eventueel kan aanpassen). Maar ik kwam veel hele leuke patronen op Instagram van Fibremood tegen en dacht ik ga hier ook een mee aan de gang, dus nr 18 gekocht.
Super leuke patronen en ook gemakkelijk te maken. Inmiddels heb ik de Edith en Paola top gemaakt. De Paola was wat eenvoudiger dan de Edith. (lees ook mijn blogpost over beiden). De Paola ga ik sowieso nog een keer maken, maar dan met langere mouwen en panden.

Wat ik zelf ook fijn vindt bij Fibremood is dat er zoveel gedeeld wordt op Instagram (#Fibremood). Het is heel inspirerend om te zien hoeveel verschillende stoffen er gebruikt en varianten er gemaakt worden, maar alle kledingstukken toch uniek zijn.

Wat vond ik fijn aan het Fibremood

Allereerst de designs: leuke en hippe ontwerpen die relatief makkelijk te maken zijn, met ook allerlei variatie suggesties, zowel op de website als op social. De werkinstructies zijn heel erg duidelijk, zowel in het magazine als online. De instructies worden echt stap voor stap goed uitgelegd. Wel heb ik zelf bij sommige stappen een andere manier van werken geleerd die ik zelf makkelijker vind, zoals een boord aanzetten. Het boord aanzetten volgens de instructies bij de Edith lukt me echt niet op een mooie manier.
De patroonbladen zijn ook heel erg overzichtelijk, het lijkt alsof er wat minder op staat dan bij Knipmode, dus wat minder zoeken. En… heel handig; de achterkant kun je dubbelklappen, waardoor de patroonbladen er niet uit vallen als je ze gebruikt hebt!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments